mehranhojatian
عضویت ویژه طلایی
- نوشتهها
- 44
- واکنشها
- 2
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلامسلام، بایوس پسود داره، لطفا بردارید. ممنون
سابقه فعالیت:
مهندس لپ تاپ فقط با بایوس خودش تصویر میده.لطفا بایوس که پیوست کردم رو پسورد بایوس رو بردارید .ممنون
سابقه فعالیت:
هر چی بایوس میزنم روش تصویر نمیده.حتی از یه لپ تاپ سالم بایوس رو جابجا کردم تصویر ندادمهندس لپ تاپ فقط با بایوس خودش تصویر میده.لطفا بایوس که پیوست کردم رو پسورد بایوس رو بردارید .ممنون
سابقه فعالیت:
هر چی بایوس میزنم روش تصویر نمیده.حتی از یه لپ تاپ سالم بایوس رو جابجا کردم تصویر نداد
سابقه فعالیت:
فقط با بایوس خودش تصویر میاد که تو تنظیمات بایوس پسورد داره مشتری اومده بردارم پسورد رو براش.سپاسمهندس لپ تاپ فقط با بایوس خودش تصویر میده.لطفا بایوس که پیوست کردم رو پسورد بایوس رو بردارید .ممنون
سابقه فعالیت:
فایل خودتون رو آنلاک کردمفقط با بایوس خودش تصویر میاد که تو تنظیمات بایوس پسورد داره مشتری اومده بردارم پسورد رو براش.سپاس
سابقه فعالیت:
با این فایل جدید تصویر نمیده لپ تاپ .لطفا یه چک دیگه بفرماییدفایل خودتون رو آنلاک کردم
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلام مهندس.همون فایل آنلاک رو که فرستادین منظورتون هست بزنمبنده دقیقترین روش آنلاک این دستگاه رو انجام دادم
لطفا دوباره بایوس اصلی رو پروگرام و تست کنید
سابقه فعالیت:
سلامسلام مهندس.همون فایل آنلاک رو که فرستادین منظورتون هست بزنم
سابقه فعالیت:
سلام
خیر فایل خود دستگاه منظورم هست
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سلاممهندس باز همینجوری.پسورد بایوس تو تنظیمات برداشته نشده
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
mehranhojatian , vahab hemmati , debug , baghaei91 , bilgisayar , abolfazlbHMN1384 , masiya , AVA , user2845 , mohammad199442 , peSar13