Abolfazlmp86
کاربر فعال
- نوشتهها
- 174
- واکنشها
- 60
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
ممنون بابت پاسختونبرداشتن پسورد بایوس لپ تاپ Dell بدون بازکردن
برداشتن پسورد بایوس لپ تاپ های دل Dell بدون باز کردن لپ تاپ با سرویس تگ های: Service Tag 595B, D35B, 2A7B, 1D3B, 1F66, 6FF1, 1F5A, BF97 چگونه پسورد را وارد کنیم ؟ اگر کیبورد لپ تاپ آلمانی (QWERTZ) یا فرانسه (AZERTY) هست، یک کیبورد USB با نوع QWERTY متصل کنید. لپ تاپ رو قبل از هر گونه تلاش...dr-bios.com
سابقه فعالیت:
لطفا یک تصویر از صفحه پسوورد ارسال کنیدممنون بابت پاسختون
این مورد رو امتحان کردم ولی همش invalid میده
1234567-1F66 این رمز رو میزنم با دقت و با کلید کنترل سمت چپ و اینتر
بایوسش رو هم تو سایت پیدا نکردم راه دیگه ای نداره؟
سابقه فعالیت:
لطفا یک تصویر از صفحه پسوورد ارسال کنید
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
تصویری که سرویس تگ یا همون سیستم نامبر رو داره ارسال کنید
سرویس تگ : XXXXXXX-1F66
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
چنین تصویری نمیاد. سیستم با f2 وارد بایوس میشه ولی هیچ تغییری نمیذاره انجام بدیم حتی تغییر در بوت سیستم و همش اخطار میده که باید از سکوریتی تنظیمات رو آنلاک کنیدو تصاویری هم که تو تب سکوریتی هست رو واستون ارسال کردم
سابقه فعالیت:
دراینصورت فایل جدید تست کنید لطفاچنین تصویری نمیاد. سیستم با f2 وارد بایوس میشه ولی هیچ تغییری نمیذاره انجام بدیم حتی تغییر در بوت سیستم و همش اخطار میده که باید از سکوریتی تنظیمات رو آنلاک کنیدو تصاویری هم که تو تب سکوریتی هست رو واستون ارسال کردم
سابقه فعالیت:
متاسفانه این فایل رو هم که زدم بازهم پسورد پابرجاستدراینصورت فایل جدید تست کنید لطفا
سابقه فعالیت:
متاسفانه روش دیگه ای برای برداشتن پسوورد وجود ندارهمتاسفانه این فایل رو هم که زدم بازهم پسورد پابرجاست
سابقه فعالیت:
بله خیلی عجیبه به راحتی وارد بایوس میشه ولی اجازه تغییر نمیده... SETUP LOCKEDمتاسفانه روش دیگه ای برای برداشتن پسوورد وجود نداره
البته این روش ها برای برداشتن پسوورد بایوس هست ولی شما فرمودید که با F2 وارد بایوس میشه
سابقه فعالیت:
در حال حاضر وجود دارد 0 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
Abolfazlmp86 , vahab hemmati , mohammad1376 , user203 , mehdi00066 , bealsa , user576 , AliVarasteh , user1106 , Ali Yaghoubi , abolfazl1150 , siavoshii , aliendorphin , shoiab , fariborz goodarzi , user196 , user3727